Vi feirer 1 år!

Vi har vært så heldig å få lov til å holde på i over ett år nå, og feirer 1 år drift med knalltilbud på en mengde varer til deg!

Vi er evige takknemlige for at dere kunder har tatt oss i mot, og gitt oss den tilliten slik at vi kan fortsette å være et hyggelig alternativ å besøke når dere skal ut og oppdage, eller oppgradere spennende produkter for å få godlyden. Høsten er proppfull av spennende nyheter som er på vei, så vi skal kunne gi dere mange gode grunner til å besøke oss også fremover.

gallery-885-for-s60e
Polk Signature S60e

Her har vi samlet et lite utvalg gode produkter som vi har en ekstra god pris på nå som høstmørket senker seg. Er det noe du savner, så ikke nøl med å ta kontakt med oss, så finner vi en løsning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på hifilife.no ikke vil fungere korrekt.