Endelig er vi på plass i nye lokaler i Haakon VII's gate på Lade i Trondheim!

Åpningshelg!

Den 9. og 10. februar inviterer vi dere alle til åpningsfest i våre nye lokaler på Lade i Trondheim. Vi har planlagt en helg fylt med lærerike demoer, spennende nyheter og gode tilbud både i butikken og online.

For helgen har vi med oss folk fra IsoTek, Neby Hi-Fi Concept og Multirom AS, noe som definitivt burde fange interessen til både high-end stereo-entusiaster og de som er på jakt etter praktiske og stilige lifestyle-produkter.

Vi har planlagt jevnlige demoer med fantastiske produkter som Rotel Michi, Naim New Classic, og IsoTek gjennom begge dagene. Vi håper virkelig at så mange som mulig tar turen for å se - og ikke minst høre - alt det spennende vi har å by på her på Lade.

Nå som vi har mer plass sammenlignet med vår forrige butikk, vil vi kunne vise frem flere faste utstillinger og ha dedikerte lytterom. Og husk, vi er alltid åpne for å skreddersy spesielle oppsett etter kundenes ønsker.

På lengre sikt ser vi for oss å arrangere flere demoer, lyttekvelder og andre morsomme arrangementer i lokalene våre i Haakon VII´s gate.

I første omgang vil vi ha faste åpningstider på tirsdag, torsdag og lørdag, men husk at vi alltid er tilgjengelige etter avtale. Og hvis etterspørselen blir stor, ser vi ikke bort fra at vi kan utvide åpningstidene! Så kom gjerne innom for en hyggelig lydprat når det passer best for deg.

 

TIDSPLAN FREDAG 9/2

1300: Åpning

1500: Demo IsoTek med Bjørn Hegelstad (Viktigheten av ren strøm)

1630: Demo Naim New Classic med Isak Strand (Multirom)

1800: Demo Rotel Michi series 2 med Lars Kvaløy (Neby)

1900: Stengt

 

TIDSPLAN LØRDAG 10/2

1100: Åpning

1200: Demo IsoTek med Bjørn Hegelstad (Viktigheten av ren strøm)

1300: Demo Naim New Classic med Isak Strand (Multirom)

1400: Demo Rotel Michi series 2 med Lars Kvaløy (Neby)

1600: Demo KEF Reference 5 meta (Neby)

1700: Stengt