Våren er endelig her. Eller, den har jo på en måte vært her siden jul, men innimellom har det snødd litt. Nå smelter nevnte snø, og en del nyheter har begynt å tine frem i butikken. 

Vi viser frem Kerr Acoustic som en nyhet i butikken, og får besøk av gründeren bak selskapet som skal forklare litt nærmere hvorfor hans kreasjoner spiller akkurat så bra som det gjør. 

Her demonstrerer vi de eksepsjonelt gode stativhøyttalerne K300 mk3, som for to år siden rasket med seg "Årets Beste" i stereo+.

Vi har også den gulvstående varianten for demo, slik at man kan høre hva litt ekstra kabinett gjør med lyden. 

Selve rosinen i pølsa blir de litt større stativmonitorene K200s. Her får du 10" bass med full transmisjonslinje samt en tretommers mellomtonedome. En særdeles spennende sak, med ytelse i det høyeste sjiktet. Liker man lyd uten forvrengning så er dette noe man absolutt bør lytte til.

 Vi har også fått inn nyheten Focal Aria Evo X, og vil vise frem No 1

i nydelig Moss Green High Gloss. En perfekt høyttaler for deg som vil ha stor åpen lyd med masse detaljer, men også en mer kompakt utseende.

Vi vil også vise frem den nye Naim Unity Nova PE. Naim sin kraftigste integrerte hittil. Et fyrverkeri av en forsterker, som spiller opp til dans på det aller meste av høyttalere.

Vi har selvsagt butikken full av masse andre varer som også villig viser seg frem, så benytt gjerne anledningen til å komme innom for en hyggelig HiFi prat!

 

Fredag 26.4 åpner vi kl 15 og holder på til kl 20

Lørdag er det vanlig åpningstid fra kl 11 til kl 16.

 

 

 

Haakon VII's gate på Lade i Trondheim er plassen, i 2. etg.

 

Har du spørsmål eller forespørsler?

Om du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss i skjemaet under, eller send oss en mail på post@hifilife.no så svarer vi på det utroligste.