HiFi Life er en entusiastdrevet butikk midt i hjertet av Trøndelag, som lever av og for å hjelpe deg og dine med å finne de gode opplevelsene gjennom lyd. Enten du elsker å spille tysk hardrock så takplatene klaprer, eller du ønsker å gjenskape følelsen av å være på konsert med favorittartisten din, så kan vi hjelpe deg med å finne de produktene som fungerer best.

Vi er også sterke i overbevisningen om at film ikke er best på kino, men hjemme i stuen, på et skikkelig hjemmekinoanlegg. Lydplanker duger selvsagt ikke. Hos oss kan du få en skikkelig demo på hvordan et hjemmekinoanlegg kan være, og du får gode råd og veiledning på hvordan du best kan utnytte de resursene du har til formålet. Trenger du hjelp til montering så bistår vi gjerne der også.

Vi er sikre på at når du først har opplevd god lyd, vil du ikke gå tilbake – derfor kan vi etter avtale ordne utvidet angrerett og hjemlån. Ønsker du likevel å sende tilbake varen, les mer under «retur og reklamasjon». Alternativt kan du returene varen selv i fysisk butikk for fri retur!

Vår butikk og showroom finner du her:

Haakon VII's Gate 23C
7041 Trondheim

 

Ta kontakt:

Telefon: 960 17 666
E-post: post@hifilife.no

 

Org.nr: 921 963 505 MVA Foretaksregisteret
Åpningstider
  • Tirsdag kl. 11.00 – 16.00
  • Torsdag kl. 11.00 – 19.00
  • Lørdag kl. 11.00 – 16.00
  • Mandag, onsdag og fredag er vi i utgangspunktet stengt, men vi er alltid tilgjengelige etter avtale. 

Har du spørsmål eller forespørsler?

Om du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss i skjemaet under, eller send oss en mail på post@hifilife.no så svarer vi på det utroligste.