Torsdag 20. April får vi storfint besøk i butikken av Mark Raggett fra Naim, som skal gi oss et lite dypdykk i bla deres nyeste serie New Classic.
Ta kontakt med oss for å melde din interesse, så vi er sikre på at alle som ønsker å komme får plass
Meld din interesse også her
50 år med lidenskap for lyd og musikk
Siden 1973 har Naims grunnleggende mål vært å levere lyd i sin reneste og mest kompromissløse form. Det går ikke en dag forbi på fabrikken i Salisbury uten at Naims sjefsingeniører jobber med å forbedre eksisterende design og planlegge oppgraderinger for dermed å kunne bringe enda mer musikalsk spilleglede hjem til deg som lytter.
Etter lang tids utvikling og finpussing introduserer Naim nå New Classic. Dette er en helt ny take på Naims legendariske Classic Line, men med samme lydmessige motto. Disse komponentene kommer med utpreget pace, rythm and timing, kombinert med fantastisk oppløsning og dynamisk finesse! 50 års know-how kulminerer her i noen av de mest vellydende og vakre boksene vi både har sett og hørt!
Produktene som nå lanseres i New Classic er NSC 222 pre-amp med streaming, NAP 250 fullbalansert power-amp og NPX-300 strømforsyning med DR-teknologi. Alle tre fullpakket med ny teknologi og unike Naim-patenter.
Si hei til en ny æra av musikalsk moro fra Naim!
«…Rhythm Divine! Naim New Classic feels like an affirmation of faith for both the faithful and those in the wilderness who have yet to discover what truly great electronics can do for their music…»
Jason Kennedy, The EAR
Mark Raggett
Mark Raggett har vært med Naim helt siden 1983, da han responderte på en avisnotis om at Naim trengte mer folk med en håndskrevet søknad. Mark kom inn til intervju i PCB-avdelingen der han til alt hell møtte på Trevor Gill, en like entusiastisk Southampton supporter som ham selv og ikke mange dagene etterpå var han ansatt.
De første årene gikk med til måling av input transistor-par, en «karakterbyggende» prosess ifølge Mark selv. Andre oppgaver var bygging av deler til Naims originale Nait integrert forsterker. Raggett var så med på de første årene til The Chord Company, før han kom tilbake på plass i Naims salgsteam på tidlig 90-tall. Der har han vært med på mang en stor lansering, blant annet av den ikoniske Naim Statement.
Som Naims internasjonale Brand Ambassador er han klar for å vise Naim New Classic for publikum i Norge. Med sin brede erfaring både med bygging av enheter og salg, er Mark er et vandrende leksikon på Naims produkter. Han spiller et bredt utvalg av musikk og stiller alltid med en god dose britisk humor.
Vel møtt!

Har du spørsmål eller forespørsler?

Om du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss i skjemaet under, eller send oss en mail på post@hifilife.no så svarer vi på det utroligste.